NADZORNA SENZORSKA KAMERA 5210 A

Nadzorna kamera za osmatranje i praćenje (dan-noć,fotgrafije i video-snimci) u lovištu, i kao nadzor objekata,dvorišta i sl.(Roba je na lageru,šaljemo u roku od 24 sata) Kontakt tel. 061/132-350, 035/644-082

LTL acorn 5210 - A je jedna od najmanjih lovnih kamera na tržištu. Njena nevjerojatno mala veličina (12 cm x 8 cm x 3 cm) daje vam priliku da je sakrijete uz staze gdje god želite.
Bez obzira na dan ili noć možete snimiti kvalitetne fotografije i video zapise sa IR osvjetljenjem bez vidljivosti za divlje životinje ili ljude. Ova kamera omogućuje vam dan i noć video isječke do 60 sekundi.Foto-kamera je izvrstan sigurnosni uređaj za unutra i vani. Možete koristiti ovu kameru, ne samo za lov, nego i kao sigurnosniu kameru u svojim posjedima,vikendicama,skladištima i drugim mjestima koje želite osigurati.

LTL 5210 - A (12MP) se aktivira na toplinu ili kretanje. Kada koristite 2 GB SD , možete snimiti oko 1.200 fotografije ili oko 120 video snimka, svaki od njih 60 sekundi. Nema potrebe za laptopom ili bilo kojim drugim uređajem za gledanje slika, jer je opremljena sa ugrađenim- visokokvalitetnim 2,4 inča TFT zaslonom sa 16 milijuna boja koje vam omogućuje da gledate slike i filmove izravno na terenu. Međutim, ako želite vidjeti snimljene slike i filmove na prijenosnom računalu ,USB kabel u paketu pomoći će vam da ih preuzmete na računalu.

Kamera se jednostavno pričvrsti na stablo ili željenu površinu sa trakom koja dođe uz nju,jedino je potrebno u područjima gdje ima medvjeda kameru zaštititi metalnim kućištem.

Koristi se sa memorijom SD kartice,vodootporna je i ponosi temperature od -20 do +70*C.
• Kamera koristi 4 - 8 baterija AA. Veoma niska potrošnja energije u stanju mirovanja, a do 2 mjeseca sa 4 kom. AA baterija i 4 mjeseca sa 8 kom. AA baterija)
• Rok trajanja baterija zavisi od toga koliko fotografija kamera napravi.odn.kolko je aktivna.

Fotografije i video zapise snimljene kamerom možete pogledati na www.lovac.ba

Količina

Price: 298,10 BAM

Shipping: 0,00 BAM

Loading Ažuriranje košarice ...