Lovačka kamera HC 900 PRO LIVE

3 koraka dalje na spram svojih predhodnika. Ovaj model HC 900 PRO je namjenjen za Europsko tržište donosno 4G bandove SIM kartica koji koristi Europa.
U paketu se nalazi kamera, antena, remen, štipalica kao i USB converter za PC sučelje. Kućište je plastično te je veoma lagano i nema veliku težinu ni s 8 baterija AA. Otvaranjem poklopca s prednju stranu kamere dolazimo do malog ekrana, 3 tipke od kojih je 1 za EJECT ladice baterija, te 2 tipke za kontrolu funkcija. Tu je mala okrugla tipka koja služi kao Joystick te je jednostavno upravljati. S lijevu stranu kamere dolazi mini usb priključak, kao i SIM kartica i SD kartica slot za umetanje.
 
Na vrhu se nalazi 8dbi antena na SMA konektor. S pozadinu dolazi ležište za postavljanje remena kao i na dnu kamere navoj za razne stalke kamera i opreme. Sve u svemu nije loše. S prednju stranu imamo PIR senzor odnosno senzor pokreta kao i 30 mpx kameru. Ovdje ćemo dati mali minus 30 mpx ali slika je vrlo vrlo prihvatljive kvalitete.
 
 
Kameru je jednostavno podesiti. Potreban vam je smartphone na operativnom sustavu Android ili iOS te skeniranjem QR koda dolazite do aplikacije za preuzimanje. Kameri nije potrebno podešavati APN mrežnih postavki. Kamera sama vuče APN koji joj treba. Ovo možemo reći da je veliki plus s obzirom na predhodne kamere i njihove SUNTEK modele. Ulazkom u menu se kamera da jednostavno podesiti. Nude se opcije podešavanja kvalitete slike i videa, kao i funkcije rada, slikanje ili slikanje i snimanje, odnosno samo video snimanje.
 
Nudi se opcija osjetljivosti PIR senzora, pa sumnjamo da je tu SUNTEK napravio iskorak na spram predhodnih modela. Kod predhodnim modela bilo kako postavite osjetljivost senzora, on je okidao. Tu je funkcija batery savera gdje kameru možete postaviti u određena doba dana ili noći da radi.
 
Najveći plus na odnosu predhonika je LIVE. Možete uživo pratiti situaciju nakon što ste dobili obavijest o pokretu. Suntek nudi Cloud pohranu za ovaj model.
App control (iOS and Android)
Live video in APP (Suntekcam)
30MP/24MP/20MP/16MP
4K/2K/1080P FHD Video
120° detect Range
2.0 inch LCD
0.5S Trigger time,
20meters Night Vision(44pcs 940nm),
256GB Micro SD card (not included)
8X AA batteries, external DC 12V/1A
Waterproof IP65
12 languages in camera menu
CE FCC Rohs
Količina

Old Price: 650,00 BAM

Price: 599,00 BAM

You save: 51,00 BAM

Shipping: 0,00 BAM

Loading Ažuriranje košarice ...